A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A webhelyünk használatával elfogadod a sütik Adatvédelmi szabályzat szerinti használatát. Adatvédelmi nyilatkozat
Termékek Menü

Férfiaknak

A Férfiaknak szánt ágynemű huzatok kategóriában 100% Tencelből készült természetesbőrbarát anyagú paplanhuzatokat és párnahuzatokat találsz. Függetlenül attól, hogy legénylakásról, vagy egy közös otthonról van szó, ezek azok a huzatok, melyek jó ízlésedről tanúskodnak, és lenyűgözik a vendégeid. Azokat az  ágyneműhuzatainkat gyűjtöttük ide, melyek egyedi mintázatukkal tökéletes kiegészítői minden férfiasan elegáns hálószobának. 

Ezek párna és paplanhuzatok remekül passzolnak és tovább fokozzák a HEFEL Tencel™ paplanok és párnák egyébként is kiváló tulajdonságait, de remek érzetet adnak más típusú ágyeneműkön felhúzva is.

Paplan és párnahuzataink rendelhetők önállóan, vagy szettben is, tetszőlegesen kombinálva,  nálunk nem kell kompromisszumot kötnöd a méreteket illetően.

Rendezés:
Elegáns, kockás szövésű párnahuzat, többféle méretben, 100% természetes, bőrbarát anyagból. No. 1. nedvesség szabályozó és elvezető képességű, prémium Tencel alapanyag.
14.900 Ft
Elegáns, csíkos párnahuzat, többféle méretben, 100% természetes, bőrbarát anyagból.
14.900 Ft
Modern párnahuzat, többféle méretben, 100% természetes, bőrbarát anyagból. No. 1. nedvesség szabályozó és elvezető képességű, prémium Tencel alapanyag.
26.900 Ft
Elegáns, kockás szövésű paplanhuzat, többféle méretben, 100% természetes, bőrbarát anyagból. No. 1. nedvesség szabályozó és elvezető képességű, prémium Tencel alapanyag.
58.900 Ft
Elegáns, csíkos szövésű paplanhuzat, többféle méretben, 100% természetes, bőrbarát anyagból. No. 1. nedvesség szabályozó és elvezető képességű, prémium Tencel alapanyag.
58.900 Ft
Modern paplanhuzat, többféle méretben, 100% természetes, bőrbarát anyagból. No. 1. nedvesség szabályozó és elvezető képességű, prémium Tencel alapanyag.
98.900 Ft
Árukereső.hu