A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A webhelyünk használatával elfogadod a sütik Adatvédelmi szabályzat szerinti használatát. Adatvédelmi nyilatkozat
Termékek Menü

alvástippek

2017. 01. 20. 15:27:00

Életünk legalább egyharmad részét az ágyban töltjük, ezért érdemes odafigyelned néhány dologra. Ezeket gyűjtöttük össze, rövid írásunkban.

2015. 02. 22. 19:00:00
A cikkünk második felében tehát az alvászavar lehetséges megoldásait gyűjtöttük össze. Előző írásunkban az alvás fázisairól, a melatoninról, annak termeléséről, valamint az alvászavar tüneteit vettük át. Most, jöjjenek tehát a kirakós hiányzó darabjai a folytatásban.
2015. 02. 08. 20:12:31

Sokak számára az alvás a legédesebb jutalom és az álmok világába vezető, legbódítóbb út. Ezt azonban nehezen hiszik el azok, akik gyötrelmesen alszanak el, éjszakánként fel-felébrednek, forgolódnak, reggel pedig teljesen összetörve kelnek.

Egyesek egetverő időpocsékolásnak, mások a valóságból való menekülés legegyszerűbb módjának tartják az alvást. Pedig az igazság az, hogy kétségtelenül alvásra – korra és nemre való tekintet nélkül – mindegyikünknek szüksége van. Szervezetünk számára az alvás jelenti a leghatékonyabb relaxálást, regenerációt és pihenést.

Árukereső.hu