A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A webhelyünk használatával elfogadod a sütik Adatvédelmi szabályzat szerinti használatát. Adatvédelmi nyilatkozat
Termékek Menü
Itt járok: > Kezdőlap >

Blogunk

Blogunk

7+1 dolog, amitől pihentebben ébredhetsz

Kipihent ébredés - maxrelax.hu paplan webáruház

Előfordult már, hogy hiába aludtál eleget, mégsem ébredtél kipihenten? Ez azért lehetséges, mert nem csak az alvás mennyisége, hanem a minősége is éppoly fontos. Ennek kapcsán összeszedtem pár pontban, hogy mik azok az apró dolgok, amik ennyire befolyásolják, hogy hogyan Zzzz… :) Cikkünkben tehát a 7+1 tényező, ami hatással van rád és arra, ahogy alszol. Ezek most függetlenek attól, hogy milyen az ágyneműben, vagy ágyban alszol, ezeken csak te..

2020. 04. 13. 19:10:00 Balla Tamás
Tökéletes ágyneműt a poratkák ellen

A tavaszi időszak nem csak a napot hozza el nekünk, hanem sajnos a polleneket is. Ebben az időszakban a mosható ágyneműk jelentősen hozzá tudnak járulni a jobb alváshoz, ráadásul most sokkal többet tartózkodunk otthon, az ágynemű pedig az egyik legideálisabb atkatenyészhely, ezért itt vagy legerősebben kitéve ezeknek az allergéneknek.

2019. 05. 04. 07:00:00 Bucsányi Krisztián
Így válassz párnát, paplant jól

Az lenne a legegyszerűbb, ha úgy lehetne paplant, vagy párnát választani, hogy azt, amelyik tetszik, néhány hétre hazavinnéd, tesztelnéd, és ha bevált, megvennéd, ha nem volt tökéletes, akkor visszavihetnéd, és választhatnál egy másikat. Ez sajnos lehetetlen, pillanatnyilag. De mutatjuk, hogy tudsz – jól – paplant, és párnát választani

2019. 03. 03. 09:00:00 Balla Tamás
7+1 dolog, amitől pihentebben ébredhetsz

Előfordult már, hogy hiába aludtál eleget, mégsem ébredtél kipihenten? Ez azért lehetséges, mert nem csak az alvás mennyisége, hanem a minősége is éppoly fontos.

Ennek kapcsán összeszedtem pár pontban, hogy mik azok az apró dolgok, amik ennyire befolyásolják, hogy hogyan Zzzz… :) Cikkünkben tehát a 7+1 tényező, ami hatással van rád és arra, ahogy alszol. Ezek most függetlenek attól, hogy milyen az ágyneműben, vagy ágyban alszol, ezeken csak te

2017. 03. 29. 16:24:00 Balla Tamás
Nem könnyű a megfelelő párnák kiválasztása

Mindenki arra törekszik, hogy minél nyugodtabban tudjon aludni az éjszaka folyamán.

2017. 03. 15. 15:26:00 Balla Tamás
A Memory párna igazodik a fej alakjához

Te is biztosan utálod, amikor éjszaka egyszerűen nem bírsz elaludni, és össze-vissza forgolódsz.

2017. 03. 08. 14:24:00
Jó ötlet a pehely paplan kipróbálása

Rengeteg tényezőt kell figyelembe venned a megfelelő ágynemű kiválasztásánál.

2017. 02. 10. 14:23:00 Balla Tamás
Gyermek ágyneműk minden igényt kielégítve!

Szeretnéd gyermekedet meglepni egy különleges ágyneművel, amiben örömmel fog elaludni?

2017. 02. 03. 16:20:00 Balla Tamás
Kellemes tapintású gyapjú paplan

Ha figyelmet fordítasz arra, hogy milyen ágyneműk között alszol, akkor online áruházunkban lehetőséged van arra, hogy leadd a megrendelésed igazán minőségi termékekre.

2017. 01. 27. 17:27:00 Balla Tamás
Felnőtt és gyermek ágynemű garnitúra Egy elegánsan berendezett hálószobába a stílusok összekombinálása mellett kell ágyneműt beszerezni.
2017. 01. 20. 15:27:00 Balla Tamás
​Vásárolj nálunk paplanokat!

Életünk legalább egyharmad részét az ágyban töltjük, ezért érdemes odafigyelned néhány dologra. Ezeket gyűjtöttük össze, rövid írásunkban.

2016. 12. 30. 00:00:00 Bucsányi Krisztián
5+1 dolog, amitől nyugtalanul alszol

A napod egynegyedét alvással töltöd, így mire 100 éves leszel, 25 teljes évet alszol át az életedből, és bár nagyon fontos, hogy az alvásod nyugodt, pihentető legyen, az emberek több mint a fele arra panaszkodik, hogy nyugtalanul alszik. Összeszedtünk neked 5+1 okot, ami miatt nyugtalanul aludhatsz, és amin érdemes változtatnod

2015. 12. 14. 00:00:00 Balla Tamás
A pehely paplan újra divatban – miért érdemes ezt választanod a 21. században?

A pehely, vagy toll paplan a gyapjú mellett a másik legismertebb ágynemű típus. Biztosan te is hallottál már róluk és valószínűleg valami emléked is van ezekről a paplanokról.

Ha ez az emlék a Nagymama régi dunyhája, amely óriási volt, vastag és nehéz, steppelés nélküli, azaz emiatt ide-oda csúszkálhatott benne a pehely és toll töltet, netán még szúrt is, rosszabb esetben pedig kellemetlen szaga volt és egyből eldugult az orrod, tüsszögni kezdtél, akkor szeretnélek megnyugtatni. A 21. századi, modern, pehelypaplanok ezzel már köszönő viszonyban sincsenek.

2015. 12. 07. 07:10:00 Balla Tamás
Miért jó gyapjú paplannal takarózni?

A gyapjú az egyik legismertebb paplan típus. Bizonyára te is sokat hallottál már róla, így talán ismered is valamennyire. Természetes anyagú takaró, mely évszázadok óta bizonyította, hogy kiválóan megfelel e célra. Népszerűségét tehát méltán kiérdemelte, ezért gondoltam összefoglalom neked, hogy miért is jó választás a gyapjú paplan.

2015. 02. 22. 19:00:00 Eperjesi Katalin
Pihentető, nyugodt alvás? 10 megoldási javaslat, hogy az alvászavar ne kínozzon tovább II. RÉSZ A cikkünk második felében tehát az alvászavar lehetséges megoldásait gyűjtöttük össze. Előző írásunkban az alvás fázisairól, a melatoninról, annak termeléséről, valamint az alvászavar tüneteit vettük át. Most, jöjjenek tehát a kirakós hiányzó darabjai a folytatásban.
2015. 02. 08. 20:12:31 Eperjesi Katalin
Pihentető, nyugodt alvás? 10 megoldási javaslat, hogy az alvászavar ne kínozzon tovább I. RÉSZ

Sokak számára az alvás a legédesebb jutalom és az álmok világába vezető, legbódítóbb út. Ezt azonban nehezen hiszik el azok, akik gyötrelmesen alszanak el, éjszakánként fel-felébrednek, forgolódnak, reggel pedig teljesen összetörve kelnek.

Egyesek egetverő időpocsékolásnak, mások a valóságból való menekülés legegyszerűbb módjának tartják az alvást. Pedig az igazság az, hogy kétségtelenül alvásra – korra és nemre való tekintet nélkül – mindegyikünknek szüksége van. Szervezetünk számára az alvás jelenti a leghatékonyabb relaxálást, regenerációt és pihenést.

2014. 10. 09. 22:41:00 Györki-Iványi Zsófi
Az ezerarcú Tencel

Megújuló, biológiailag lebomló, öko, környezetbarát, antibakteriális, természetes, sokoldalú, sőt "fenntartható textilipar" (és a cikk végére hagyok egy meglepetést is)... ezeket a jelzőket mind olvastam, amikor a lyocel nevű anyagnak próbáltam utánanézni. A 90-es években jelent meg a piacon, 2000-ben környezetvédelmi díjat nyert. Ma már pelenkát is készítenek belőle kiváló nedvszívó hatása miatt, ezért kezdett el érdekelni.

Árukereső.hu