A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A webhelyünk használatával elfogadod a sütik Adatvédelmi szabályzat szerinti használatát. Adatvédelmi nyilatkozat
Termékek Menü

Így válassz párnát, paplant jól

Bucsányi Krisztián
2019. 05. 01. 23:18:11

 

Az lenne a legegyszerűbb, ha úgy lehetne paplant, vagy párnát választani, hogy azt, amelyik tetszik, néhány hétre hazavinnéd, tesztelnéd, és ha bevált, megvennéd, ha nem volt tökéletes, akkor visszavihetnéd, és választhatnál egy másikat. Ez sajnos lehetetlen, pillanatnyilag. De mutatjuk, hogy tudsz – jól – paplant, és párnát választani

Hogyan válassz paplant, párnát jól? A maxrelax paplan webáruházban segítünk!

Évszak szerint

Ha most ebben a pillanatban kellene párnát választanod, azt javasolnánk, hogy válassz évszak szerint. Nyilván nyáron, teljesen más paplant javaslunk, mint télen. El is vághatod egyébként a gordiuszi csomót azzal, ha négy évszakosat választasz, aminek az az előnye, hogy lesz egy hűvös téli időszakra való, és egy nyári, könnyebb takaród, valamint egy átmeneti.

Fontos, hogy allergiás vagy-e. Ha igen, akkor mindenképp olyan paplant válassz, amelyik antiallergén (ebben nem maradnak meg az atkák, és nem lesznek allergiás tüneteid)

Kattints, és nézd meg a választékunkat: https://www.maxrelax.hu/100-antiallergen-agynemu  

Mivel legyen töltve?

A nagymamám, és a nagypapám, még esküdött a dunyhára. Nem tudom mivel volt töltve, csak arra emlékszem, hogy nyáron (amikor sok időt töltöttem náluk) betakartak egy olyan vastag, és annyira megtöltött paplannal (ezt hívták dunyhának) ami alatt izzadtam, és komoly erőfeszítés volt megmozdulni: például lerúgni magamról. Persze ebben sem volt köszönet, mert ahogy megtettem, nagypapa, vagy nagymama ott termett, és azonnal visszatakart, nehogy megfázzak. Nyáron, a 25 fokos házban. Mindezt azért írtam le, mert nagyon nem mindegy, hogy mivel van a paplan megtöltve.

A gyapjúpaplanban az a jó, hogy olyan, mintha érezné az időjárást: télen fűt, nyáron hűt, és biztosítja a bőröd légzését. A selyem extra puha lesz, és az exkluzivitás magas foka. A bambusszal töltött paplan tökéletesen elvezeti a nedvességet, és kiváló hőszigetelő lesz. Növényi szállal is találsz nálunk paplant (ez lehet kukorica) ami állandó hőmérsékletet biztosít, és antiallergén hatású. Ha pehely, vagy tolltöltetet választasz, akkor egy különösen exkluzív paplanod lesz, hiszen egyszerre lesz meleg, és ultrakönnyű. Ráadásul a mi pehelypaplanjainknak nincs az a tipikus toll illata, tehát emiatt nem kell aggódnod.

Ha ezeket eldöntötted, két dolog maradt: mekkora paplant szeretnél venni, és mennyire fontos neked a könnyű moshatóság, és a tisztán tartás, mert ezek még lehetnek szempontok.

De mi legyen a párnával?

Méret, forma, töltet. Ez a klasszikus hármas választó, megfontolandó dolog akkor, amikor párnát választasz. Figyelj arra, hogy stabilan tartsa a gerincedet, és a nyakadat: gerincspecialisták szerint arra kell figyelni, hogy a fejed a párnán, a vállad viszont már matracon feküdjön. (Kattints ide, és nézd meg milyen párnáink vannak, és válaszd azt, amelyik neked a legjobban megfelel: https://www.maxrelax.hu/parnak

Fontos, hogy jól dönts

Nem csak azért fontos, hogy jól dönts a párna, és paplan választáskor, mert az életed egynegyedét az ágyban töltöd (ha még nem számoltad ki: egy átlagember napi 8 órát alszik, ami a nap negyede, tehát az életed egynegyedét ágyban töltöd), hanem azért is, hogy a pihenésed valóban pihenés legyen: ne pedig több órányi forgolódás, ami után úgy kelsz fel, mintha nem is aludtál volna.

Kattints ide, nézz szét a paplanjaink, párnáink között, és ha szakmai segítségre van szükséged, hívj minket bizalommal, szívesen segítünk, nem pedig tukmálunk. ;)

https://www.maxrelax.hu/

Tartalomhoz tartozó címkék: tudástár párna paplan
Árukereső.hu