A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A webhelyünk használatával elfogadod a sütik Adatvédelmi szabályzat szerinti használatát. Adatvédelmi nyilatkozat
Termékek Menü
Itt járok: > >

Rólunk

Üdvözöllek, Balla Tamás vagyok, a MaxRelax webáruház alapítója. Itt a lehetőség, hogy kicsit megismerd a webshopunk mögötti világot. ;)

Célom, hogy neked a lehető legjobb vásárlási és felhasználói élményben legyen részed, mialatt kiválasztod és miután megvásároltad a számodra megfelelő ágyneműt, vagy kiegészítőt.

 

Ki?

Valószínűleg te is aktív életet élsz. Én sokat dolgozom, családom van, emellett pedig rendszeresen sportolok. Ahhoz, hogy mindenhol helyt tudjak állni, rengeteg energiára van szükségem, amit leghatékonyabban az alvásból tudok fedezni. Így pontosan tudom, hogy a pihenés és a megfelelő regenerálódás milyen fontos és mennyit számít a hétköznapokban.

 

Miért?

Életmód tanácsadók, sokféle táplálék kiegészítő és egyéb dolog áll már rendelkezésedre manapság, amelyek segíthetnek téged ebben a felgyorsult világban, egyensúlyban tartani. Én egyszerűen arra szeretnék megoldást nyújtani, hogy mindezek mellett alváskor minél kényelmesebb, és a te igényeidnek megfelelő környezetet teremthess. Mert ahányan vagyunk, annyiféle megoldásra van szükségünk.

Azokat dolgokat szeretem, melyekben hosszú távon megbízhatok, és tudom, hogy szívesen használom majd őket. Ezért hoztam létre a maxrelax.hu ágynemű webáruházat. Nálunk ilyen termékeket találsz már 2012 óta.

 

Mit és hogyan?

Kiváló és valóban egyedi tulajdonságokkal rendelkező Hefel™ ágyneműket és Daydream™ alvás kiegészítőket forgalmazunk. Nagyon fontos szempont volt számomra, hogy eközött a sok termék között majd minél könnyebben eligazodj és megoldást találj arra, amire keresel.

Ebben téged egyszerű kategorizálással, érthető és részletes termékleírásokkal, jó minőségű fotókkal és folyamatosan készülő termékvideókkal, blogunkkal tudlak segíteni, hogy a vásárlásod nálunk garantáltan csalódásmentes legyen.

Kérdés és észrevétel esetén arra biztatlak, hogy nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot! Legjobb tudásunk szerint igyekszünk majd mindent őszintén megválaszolni.

A hétköznapokban egy kisfiú és egy kislány édesapja vagyok. Mindig is a kereskedelem érdekelt és ezen a területen is dolgoztam, annak ellenére, hogy környezetgazdálkodásból szereztem diplomát. Több éves vállalatok közötti kereskedelem után szerettem volna végre olyan emberekkel foglalkozni, akik közvetlenül használják is, amit értékesítek. Így a szerencsés véletlen és több kaland, tapasztalat után kerültem erre a területre. A hétköznapokban is tudatosan a kiválóságot, minőséget és precizitást keresem és kedvelem. Szabadidőmet a családommal töltöm a természetben, sokat kirándulunk, utazunk, emellett pedig szívesen futok.

 

Honnan jött a név? A MaxRelax történe.

Ő egy mosolygós idős doktor úr, olyanfajta, akihez mindenki szívesen menne a rendszeres évi egészségügyi vizsgálatra, mert kedves, jól bánik a gyerekekkel, az élete, hogy másokét még jobbá tegye, mindemellett érthetően tudja elmagyarázni vizsgálat közben azt, hogy pontosan mi is történik és az miért is van. (Erre mindenki vágyik, a sok mellébeszélés és hivataloskodás helyett.) Dr. Max Relax számára a legfontosabb érték tehát az, ha ki tudod magad pihenni, és feltöltődve energiával tudsz neki vágni a következő feladatnak.

Az idők során rendkívül sok termékkel találkozott, így könnyen össze tudta válogatni, hogy melyek azok, amikre neked is szükséged lenne. Szigorúan szem előtt tartotta, hogy csak kiváló, finom anyagokból készült ágyneműk jöhetnek szóba, mert a silányabbak nem tudnak olyan hosszú időt kiszolgálni, hamar összeesnek, bolyhosodnak és egyáltalán nem lesz majd olyan különleges érzete, mint az első napokon. Főleg, mivel ő is rendkívül igényes az otthonára, nem is szereti az oda nem illő dolgokat - "mindennek meg kell adni a módját" - szokta is mondogatni, mint afféle bölcsességet. Ezért itt az oldalunkon, a termékeink által, a kiszolgálás és kapcsolattartás során mi is erre törekszünk, hogy megadjuk a módját, hogy elégedett legyél minden részlettel.

Ez Dr. Max Relax üzenete. „A minőségnek van jövője.”

Mi álmodtuk meg őt, mint a webshop alteregóját, egy egyszerű szójátékból született 2012 év végén. Az ő kellemes tulajdonságait tartottuk szem előtt, amikor létrehoztuk a különböző kategóriákat, gondolva arra, hogy (például) könnyen megtaláld az évszaknak, és töltet szerint neked megfelelő paplant. Hogy megtudj minden információt, amire valóban szükséged van és megértsd az egyes termékek közötti különbséget, a miérteket részletesebb leírásaik által.

 

Történetünk számokban:

2012 – Kitaláltuk, hogy létrehozzuk a MaxRelax webshopot

2013 – Elindult a maxrelax.hu (az első eladott termékünk: Pure Silk nyári ágynemű)

2015. szeptember – Jócskán túl az első pár száz elégedett vásárlón

2016. október – Teljesen átalakítottuk, megújítottuk a webáruházat és megyünk tovább előre ;)