A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A webhelyünk használatával elfogadod a sütik Adatvédelmi szabályzat szerinti használatát. Adatvédelmi nyilatkozat
Termékek Menü

Ágynemű egyedi méretben

 

Bármelyik ágyneműnket választhatod egyedi méretben is.

Leginkább a paplanok esetén szokott felmerülni ez a fajta igény (hiszen a párnák minden általános méretet lefednek), így ha ezen gondolkodsz, akkor örömmel informálunk, hogy nálunk minden lehetséges.

 

Az általános paplan méretekről röviden

A Hefel paplanok általános mérete 140 x 200 és 140 x 220 cm, ez utóbbi méret az átlag feletti magassággal (190+ cm) rendelkező emberek számára. Ezek a paplan méretek egyébként normál méretnek tekinthetők Magyarországon.

 

Az egyedi méretű ágyneműk

A leggyakoribb igény egyedi paplanok esetén a dupla paplan szokott lenni. Ezalatt a hétköznapokban azt értjük, hogy nem egyszemélyes, hanem kettő. Ebből természetesen adódik, hogy általában párok, házastársak szoktak egy, nagy paplan alatt aludni, nem pedig külön-külön mindenki a saját takarójával. Ez valójában csak szokás kérdése és persze kivételek itt is vannak. (Van, aki csak szimplán szeretne nagyobb, szélesebb paplant, akár csak saját magának)

 

Az viszont már kevésbé egyértelmű, hogy mekkora méretű egy dupla paplan. Ez ugyanis mindenkinek mást jelent.

A leggyakoribb dupla paplan méretek a következők: 160x200, 180x200 és 200x200 cm.

A paplanok általában szélességükben eltérőek, de egyedi paplanjaink tetszőleges hosszúságú és szélességű kombinációban is rendelhetőek.

  hefel-agynemu-egyedi-meretekben

Hogyan rendelhetsz egyedi méretű ágyneműt?

Miután megtaláltad a neked megfelelő tulajdonságú, anyagú paplant akkor egyszerűen a termék oldalon, a méretek mellett található egy extra választási lehetőség, az „EGYEDI MÉRETBEN”.

Ez esetben tehát ezt kell kiválasztanod. Fontos tudni, hogy a terméket, egyedi méretben nem tudod a kosárba tenni, hanem ajánlatkérésként tudod nekünk elküldeni.

Az ajánlatkérésbe érdemes beleírnod a neved, e-mail elérhetőséged, valamint, hogy milyen méretben szeretnéd a kiválasztott ágyneműt.

 

Erre egy napon belül visszajelzünk, informálunk a pontos árról és a várható szállítási időről, majd ezután tudod megrendelni, a pontos ár ismeretében a kívánt ágyneműt.

 

Mennyibe kerül egy egyedi méretű paplan?

Attől függ, hogy milyen méretben szeretnél egyedi méretű paplant. Általánosságban annyit tudunk elmondani, hogy az egyedi méretű paplanok ára arányosan nő méretükkel. Tehát nem kerülnek aránytalanul sokba, egyszerűen területük alapján több anyag kell a legyártásukhoz, valamint módosítani a gyártási alapbeállításokon, illetve ütemezni kell legyártásukat, ami több időt jelent a gyártástechnológia váltás miatt.

 

Példák:

140 x 200 cm normál méretű Softbausch 95 egész éves paplan ára 21.900 Ft

160 x 200 cm egyedi méretű Softbausch 95 egész éves paplan ára 35.900 Ft

 

140 x 200 cm normál méretű KlimaControl Comfort egész éves paplan ára 57.900 Ft

200 x 200 cm egyedi méretű KlimaControl Comfort egész éves paplan ára 119.900 Ft

 

Mennyi idő alatt készül el egy egyedi méretű paplan?

Ezeknek a paplanoknak az elkészítését ütemezni kell, így általánosan előreláthatólag 2-4 hét időintervallum szükséges. Nagyjából ennyi idő múlva már saját, egyedi méretű ágyneműddel aludhatsz.

 

Árukereső.hu