A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A webhelyünk használatával elfogadod a sütik Adatvédelmi szabályzat szerinti használatát. Adatvédelmi nyilatkozat
Termékek Menü

Biztos Választás Garancia

Biztos Választás Garancia

Biztosak vagyunk termékeink és szolgáltatásaink kiváló minőségében, ezért rendelés után te is 100%-ig nyugodt lehetsz, ennek megfelelő hozzáállásunkkal kapcsolatban. Folyamatosan és időben informálunk a rendelésed állapotáról, nem beszélünk mellé, és főként nem állítunk valótlanságokat.

Elismerem, néha azért mi is hibázunk, nem vagyunk tökéletesek. Viszont nem mis-másolunk és ilyen esetekben egy kis plusz meglepetéssel szoktunk kedveskedni, hála istennek, azért elég ritkán fordul elő.:)

Termékeinkért teljes körű felelősséget vállalunk. Ha bármivel elégedetlen vagy, akkor kérdés nélkül visszavesszük a megrendelt terméket, illetve intézkedünk annak cseréjéről. Legyen szó bármiről, mi megoldjuk, tényleg.

Hiszünk a gyártóink által biztosított és az általunk felállított rendszerek működésében. A webáruházunkban kapható termékeket mi is használjuk, szeretjük, és rajtunk kívűl már többszázan vannak ezzel hasonlóan, ezért nyugodtan megbízhatsz bennünk, valamint vásárlóink ajánlásában.

A termékek ellenőrzése

A kiküldött csomagokban található termékeket a kiküldés előtt személyesen is ellenőrizzük, így szeretnénk biztosítani, hogy tökéletes és hibátlan terméket tarthass majd a kezedben, miután kiszállítottuk a megrendelésed.

Árukereső.hu