A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A webhelyünk használatával elfogadod a sütik Adatvédelmi szabályzat szerinti használatát. Adatvédelmi nyilatkozat
Termékek Menü

Jogi nyilatkozat

Az információk tulajdonjoga

A www.maxrelax.hu honlapon található mindenféle tartalom (különösen, de nem kizárólag: cikkek, tanulmányok, egyéb írások, grafikák, képek, szövegelemek, beleértve a jelen nyilatkozatot is) a Szerzői jogról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján a feltüntetett szerzők szerzői jogi oltalom alá eső alkotásai, amelyekkel kapcsolatos mindennemű hasznosítási jogokkal a MaxRelax Hungary Kft. (továbbiakban: Jogtulajdonos) rendelkezik.

A tartalom gazdálkodó szervezet vagy magánszemély saját céljára szabadon felhasználható.

A tartalom bármilyen egyéb felhasználását (ideértve különösen, de nem kizárólag az egészben vagy részletekben történő többszörözés, átdolgozás, terjesztés vagy nyilvános előadás eseteit) az alábbi feltételek szerint engedélyezi a Jogtulajdonos.

A felhasználónak a felhasználás tényét és mértékét (felhasznált tartalmi elemek, felhasználás időtartama, felhasználás módja) a Jogtulajdonos felé írásban be kell jelenteni a felhasználást megelőzően és a jogtulajdonos írásos engedélyét kérni. A Jogtulajdonos fenntartja a jogot, hogy a kiadott írásos felhasználási engedélyt bármikor írásban visszavonja.

Amennyiben az engedéllyel felhasznált tartalmat, melyhez a felhasználó térítés nélkül jutott más számára ellenszolgáltatás fejében teszi hozzáférhetővé, úgy a felhasználó köteles az ezzel elért vagyoni előnyt a Jogtulajdonos számára átengedni, megtéríteni.

A Jogtulajdonos a felhasználási díjról utólag, a tárgyhónap utolsó munkanapjával állítja ki számláját, amit 8 banki munkanapos átutalással kell teljesíteni. A felhasználás tényére és mértékére vonatkozó bejelentés elmulasztása nem akadálya a számla kiállításának.

A jelen felhasználási feltételek be nem tartása, illetve bármilyen jogosulatlan felhasználás esetén a Jogtulajdonos az összes rendelkezésre álló jogérvényesítési eszközt igénybe veszi.

Cégünk nem vállal felelősséget a honlap használatából eredő bármilyen közvetett vagy közvetlen kárért. A honlapon található bármilyen tippet, ötletet, javaslatot bárki csak a saját felelősségére használhatja.

Nem tartozunk felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

A személyes adatok védelme:

A MaxRelax Hungary Kft. - a weboldalai használata során tudomására jutott személyes adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben bármely személyes adatod eljuttatod hozzánk, ezzel hozzájárulásod adod ahhoz, hogy azt a MaxRelax Hungary Kft. - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje. Az adatokat harmadik félnek nem adjuk tovább, kivéve, ha az az ügylet céljából indokolt. (például a teljesítéshez szükséges kiszállítást végző futárcégnek).

A megadott adatokat és információkat  az alábbi célokra használhatjuk fel:

  • piackutatás,
  • piaci elemzés,
  • vevői szokások elemzése,
  • látogatottsági statisztikák összeállítása,
  • ingyenes nyeremény és egyéb játékok bonyolítása,
  • tájékoztatás nyújtása új termékekről, szolgáltatásokról,
  • tájékoztatás nyújtása különböző akciókról,
  • vevői reklamációk intézése,
  • megrendelések, kiszállítások intézése.

Cégünk a vevői, partnerei és egyéb ügyfelei személyére, adataira, a MaxRelax Hungary Kft.-vel fennálló üzleti kapcsolataira vonatkozó valamennyi információt üzleti titokként kezeli. Az üzleti titokként történő kezelés alól csak az érintett adatszolgáltató adhat felmentést.

Felhívjuk a figyelmed arra, hogy weboldalainkról más cégek és egyéb szervezetek weboldalára is eljuthatsz. Ezen weboldalak használata esetén javasoljuk, hogy győződj meg az adott oldalt megjelentető szervezet adatvédelmi politikájáról. Az ott található tartalomért felelősséget nem vállalunk.

A webáruházunkba történő regisztrációval, és/vagy vásárlással a fenti nyilatkozattal egyetértesz és elfogadod azt.

Árukereső.hu