A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A webhelyünk használatával elfogadod a sütik Adatvédelmi szabályzat szerinti használatát. Adatvédelmi nyilatkozat
Termékek Menü

Tökéletes ágyneműt a poratkák ellen

Balla Tamás
2020. 04. 13. 19:10:00

HA…HA…HAAAPCI! Megfelelő ágyneműt allergások számára is.
 

A tavaszi időszak nem csak a napot hozza el nekünk, hanem sajnos a polleneket is, ezért nagyon fontos a megfelelő ágynemű kiválasztása.
 

Milyen ágyneműt válasszak, ha allergiás vagyok?
 

Ebben az időszakban a mosható ágyneműk jelentősen hozzá tudnak járulni a jobb alváshoz. A HEFEL Wellness Vitasan termékcsalád - paplan, párna és matracvédő - pedig különösen jó, ha allergiától szenvedsz. A most kialakult helyzet miatt - vírus járvány -  ráadásul sokkal többet tartózkodunk otthon, az ágynemű pedig köztudottan az egyik legideálisabb atkatenyészhely, ezért ilyenkor itt vagy legerősebben kitéve ezeknek az allergéneknek.

Erre megoldásként a speciális fejlesztésű, 4-lyukú Vitasan® szállal töltött paplanunkat ajánluk. Ezeket a Wellness Vitasan paplanokban találod meg, kiváló alvási komfortot biztosít, emellett pedig meggátolja a poratkák felszaporodását a töltet szálai között. 

Mindegyik Vitasan termékünk 60°C-on mosható és szárítógépben szárítható, azaz tisztántartásuk könnyű és gyors is, a higiénia garantált. Emellett a HEFEL műszálas paplanok puhák és bolyhosak is, valamint hosszantartó formát biztosítanak, azaz számos mosás után is remekül tartják puhaságukat és nem esnek össze.

Ezen fő tulajdonságok teszik különlegessé ezt az ágyneműt, és emelik ki a hétköznapi műszál paplanok közül.

Ha szeretnél te is nyugodtan, allergiás tünetektől mentesen aludni, akkor neked is a Wellness Vitasan ágyneműt javasoljuk, ismerd meg őket az alábbi linkeken:

Wellness Vitasan paplanok

Wellness Vitasan párnák

Wellness Vitasan matracvédők


"A megfelelő ágynemű kiválasztása mellett - mely az egyik legfontosabb tényező - a poratkák elleni védekezésnek még számos lehetősége van." 


Érdemes odafigyelned tehát az alábbiakra is ahhoz, hogy zavartalanul töltsd az éjszakát és kipihenten, teljesen feltöltődve ébredj fel.


Alacsony páratartalom fenntartása

A magas páratartalom kedvező ugyanis számukra, ráadásul ez egyéb helyeken is nem kívánt gondokat okoz, mnt például az ablakokon megjelenő göngyöző pára, mely penészedéssel is együtt járhat.


Gyakoribb mosás, tisztítás

Ha van szőnyeg, függöny érdemes gyakrabban mosni, ahogy az ágyneműt is, legalább havonta. Az ágynemű tisztításánál érdemes a gyártó utasításokat követni, sokan tanácsolják a nyári "napoztatást", azonban a közvetlen napsütés nem minden típusú ágyneműnek kedvez, erre mindenképp figyejünk tehát.


Lakberendezési tárgyak optimális választása

Érdemes bőr, vagy műbőr kárpittal rendelkező bútorokat előnyben részesíteni a hagyományos, textil anyagúakkal szemben.


Otthonod tisztántartása

Gyakori porszívózás, lehetőleg HEPA szűrős porszívóval, a portörlés, pedig speciális, kifejezetten erre a célre fejlesztett speciális anyagokkal, vagy enyhén nedves törlőkendővel, és egy csepp eukaliptusz-olaj hozzáadásával ajánlott.

Árukereső.hu