A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A webhelyünk használatával elfogadod a sütik Adatvédelmi szabályzat szerinti használatát. Adatvédelmi nyilatkozat
Termékek Menü

100% Antiallergén ágyneműk

Aktív, antiallergén tulajdonságú ágyneműinket gyűjtöttük ide, amelyek 100% Antiallergén és antibakteriális hatású töltettel rendelkeznek így biztonságos, ajánlott és nyugodt környezetet biztosít számodra, ha allergiától szenvedsz.

A közhiedelmekkel ellentétben egy ágynemű attól még nem antiallergén, hogy műszálas és mosható, akár magas hőfokon is. Egy valódi, aktívan antiallergén hatású ágyneműnek többet kell tudnia ennél. Ezért ajánljuk a speciális hatású Wellness Vitasan termékcsaládba tartozó paplanokat, párnákat megoldásként az elviselhetetlen tünetek enyhítésére.

Rendezés:
Vitasan® speciális műszál töltet, amely véd mindenféle allergéntől, baktériumtól, gombától és eltávolítja a mikroorganizmusokat. Bőrödhöz gyengéd, higiénikus és extra könnyen tisztán tartható.
17.190 Ft
Antiallergén ágynemű csomag gyerekeknek tervezve. Tartalma egy párna és egy paplan. Egyedülálló Hefel Vitasan műszál töltettel. Antiallergén és antibakteriális hatású. Kitűnő klímát biztosít gyermeked számára egész évben.
24.900 Ft
Vitasan® speciális műszál töltet, mely véd mindenféle allergéntől, baktériumtól, gombától és eltávolítja a mikroorganizmusokat is. Bőrödhöz gyengéd, higiénikus és extra könnyen tisztán tartható.
24.990 Ft
Véd mindenféle allergéntől, baktériumtól, gombától és  mikroorganizmustól.
41.900 Ft
Vitasan műszál paplan, mely véd mindenféle allergéntől, baktériumtól, gombától és eltávolítja a mikroorganizmusokat is. Bőrödhöz gyengéd, higiénikus és extra könnyen tisztán tartható.
49.800 Ft
Véd mindenféle allergéntől, baktériumtól, gombától és mikroorganizmustól.
56.900 Ft
Árukereső.hu