A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A webhelyünk használatával elfogadod a sütik Adatvédelmi szabályzat szerinti használatát. Adatvédelmi nyilatkozat
Termékek Menü

Pehely és toll paplanok

A nyári pehelypaplanokra jellemző, hogy nagyon könnyűek, mondhatni, ultra-könnyű súlyúak. Minden típusból elérhető átmeneti (egész éves) és téli változat is, így bármilyen körülmények között megtalálod a számodra megfelelőt.

A Hefel pehelypaplanok egyik nagy előnye, hogy gépben moshatóak és száríthatóak is. Emellett mentesek a tipukus "tollas" szagtól, ami sok pehelyágynemű rajongót befolyásolt az utóbbi években. A pehely kezelésének köszönhetően mostmár allergiásként is élvezheted a pehelypaplan előnyeit. A huzatok anyaga bőrbarát Aloe Verával kezelt, E-vitamint tartalmaz és antibakteriális hatású.

 

NOMITE tanusítványMinden HEFEL pehelypaplan tanusított és megfelel a NOMITE jelölés előírásainak, ezáltal garantáltan a házi poratka allergiában szenvedők is élvezhetik egyedülálló előnyeit. A klíma és meleg együttes hatásának köszönhetően a tiszta, új pehely ágyneműk ideálisak az Ön számára, viszont kedvezőtlen a poratkáknak.

 

A teljes pehelypaplan kínálatunk RDS tanusítvánnyal rendelkezik, azaz megfelel a "Felelős Pehely Standard" előírásoknak. Ez garantálja, hogy minden egyes pehely és toll olyan libától és kacsától származik amelyek a fajtának megfelelő és egészséges körülmények között élnek. Az alapanyag nyomonkövethetősége biztosított a farmtól a kész termékig. Az állatok jóléte a legmagasabb prioritás.

 

made by Hefel in Austria

A világ legjobb ágynemű anyagai a HEFEL szövödéjében készülnek. Az alapanyagok egyedülálló, exkluzív forrásból származnak. A összes HEFEL ágynemű gyártási folyamata egy tető alatt zajlik, méghozzá környezettudatos szemléletmóddal. A "Made in Austria" pecsét a minőség garanciája. Első osztályú űgyneműk, az osztrák alpokból.

 

Rendezés:
A SOFT DOWN pehely paplan kiváló minőség és kényelem vonzó áron.
64.900 Ft
Tencel Luxe Down hagyomány és innováció az exkluzív paplanok kedvelőinek.
124.900 Ft