Termékek Menü
0

Különleges, egyedi termékek

Összeválogattunk néhány kiemelten egyedi terméket, amik vagy formájukban, speciális anyagukban, vagy extra tulajdonságuknak köszönhetően kiemelkednek a megszokott ágyneműk, paplanok és párnák átlagos világából. 

Ha valami különlegeset, szokatlant keresel, vagy olyan megoldás érdekel, amit máshol nem találtál, akkor érdemes itt körülnézned. Jó eséllyel olyanra bukkansz, amire nem is számítottál volna. Ez tehát a válogatott, különleges és egyedi termékek egy szűkebb listája.

Rendezés:

Ez bőrápoló alvómaszk Aloe Vera és E-vitamin kivonattal segít megőrizni bőröd feszességét. Hatékony társ a szarkalábak elleni küzdelemben. A hűsítő betét most ajándék!

4.990 Ft
Lapos és nagyon puha párna kifejezetten hason alvóknak, hogy mentesítse a nyakad és gerinced érő terheléstől.
11.900 Ft
Speciálisan a nyári éjszakákra fejlesztett hűsítő párna, két oldalas, Softbausch® műszál töltet, pamut huzat, felületén hűsítő mikrokapszulákkal (az egyik oldalán)
13.490 Ft
Egyedi formájú párna, hosszúkás alakja ideális kifejezetten oldalt alvóknak.
14.490 Ft
Egyedi kialakítású párna, relaxáláshoz, vagy alváshoz és más szabadidős tevékenységekhez. Formájának köszönhetően nem gyűri az arcbőrt.
14.900 Ft
Merinó gyapjú és Cirbolyafenyő töltetű, különleges fejpárna az aktív életet élőknek. Természetesen öntisztuló (!), fenyőerdő illatú, kedvező élettani hatású párna.
18.900 Ft
Merinó gyapjú és Cirbolyafenyő töltetű, különleges matracvédő az aktív életet élőknek. Öntisztuló hatású, fenyőerdő illatú, kedvező élettani hatású, vállalkozóknak, munkamániásoknak, és nyugodt pihenésre vágyóknak.
35.900 Ft
Speciálisan nyári éjszakákra fejlesztett hűsítő matracvédő, 100% Tencel® töltettel és finom pamut huzattal.
37.900 Ft
Természetes anyagú matracvédő, afrodiziákumokkal a gyakoribb romantikus együttlétek támogatására.
39.900 Ft
Merinó gyapjú és Cirbolyafenyő töltetű, különleges paplan az aktív életet élőknek. Természetesen öntisztuló (!), fenyőerdő illatú, kedvező élettani hatású paplan, vállalkozóknak, munkamániásoknak, és nyugodt pihenésre vágyóknak.
54.900 Ft
Merinó gyapjú és Cirbolyafenyő töltetű, különleges paplan az aktív életet élőknek. Természetesen öntisztuló (!), fenyőerdő illatú, kedvező élettani hatású paplan, vállalkozóknak, munkamániásoknak, és nyugodt pihenésre vágyóknak.
65.900 Ft
AirLoft® és természetes Tencel® és kukorica szál töltetek optimális kombinációja. Kivételes tulajdonságú paplan, kifejezetten a különlegességek kedvelőinek ajánljuk bizalommal.
71.900 Ft