Termékek Menü
0

Közepesen kemény fejpárnák

Rendezés:
Műszál töltetű fejpárna, gépben mosható és szárítható, pamut-műszál huzattal, 6-féle méretben választható
3.990 Ft
Kiváló élettani hatású, antiallergén és antibakteriális párna, műszál töltettel és 100% bőrbarát pamut huzattal.
8.490 Ft
Kiváló nedvességelvezető és hőmérséklet-szabályozó természetes Tencel® fejpárna 100% pamut huzattal. Az egyik legjobb ár-érték arányú termék.
10.490 Ft
Nagyon puha műszál töltetű, óriási igénybevételre tervezett párna. Otthonra, szállodába, vagy kórházba, ez a paplan mindenhol helyt áll. 95°C-on mosható, szárítható. Tökéletes megoldás allergia esetén, vagy ha extrém higiénikus körülményekre van szükség.
10.490 Ft
Tiszta, természetes 100% kukorica szállal töltött héj, finom, pamut-szatén huzat. Antiallergén fejpárna.
11.900 Ft
Természetes Tencel® töltetű fejpárna, a legfinomabb Fairtrade® minősített pamut huzattal. Ha tudatosan éled az életed és odafigyelsz környezetedre, de mégis szeretnéd kényeztetni magad, akkor neked ajánljuk ezt a párnát.
12.990 Ft
Vitasan® speciális műszál töltet, amely véd mindenféle allergéntől, baktériumtól, gombától és eltávolítja a mikroorganizmusokat. Bőrödhöz gyengéd, higiénikus és extra könnyen tisztán tartható.
13.490 Ft
A tisztaság jelképe. Természetes antibakteriális hatású, erős, strapabíró, remek hőmérséklet és nedvesség szabályozó képességű növény. Ez a bambusz. Mindez a Hefel bambusz párnára is jellemző.
13.490 Ft
Természetes Tencel® töltet, bőrbarát, higiénikus és baktériumoktól garantáltan mentesítő, prémium fejpárna, kitűnő izzadékony emberek számára is. Optimális alvásklíma, az egyik legjobb párna, amit választhatsz.
16.490 Ft
Természetes töltetű párna, 100% Tencel® és merinó gyapjúval és Fairtrade® minősítésű finom pamut-szatén huzattal. Környezettudatosan gondolkodó embereknek kitűnő választás.
16.900 Ft
Természetes merinó gyapjú és Tencel® párna, finom, selymesen csillogó Tencel-szatén huzattal.
17.900 Ft
Különleges, vegyes Tencel® és libapehely töltetű fejpárna. Luxus termék, pamut-batiszt huzattal, Aloe Verával és ezüst-ion kezeléssel. Egyedülálló pehely élmény.
17.900 Ft
Luxus pehely párna, első osztályú fehér pommerni libapehely és toll töltettel, megfelel házi poratka allergiások számára is, Aloe Verával és ezüst ionnal kezelt, elegáns pamut-batiszt huzattal.
19.900 Ft
Luxus pehely párna, organikus (GOTS minősítésű) pamut huzatban, lanolinnal kezelve. Első osztályú európai, fehér libatoll és pehely töltettel.
24.900 Ft