A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A webhelyünk használatával elfogadod a sütik Adatvédelmi szabályzat szerinti használatát. Adatvédelmi nyilatkozat
Termékek Menü

Pehely és toll paplanok

A HEFEL átmeneti (egész éves) pehelypaplanokra is jellemző, hogy nagyon könnyűek, mondhatni, ultra-könnyű súlyúak

A pehelypaplanok nagy előnye, hogy gépben moshatóak és száríthatóak is. Emellett mentesek a tipikus "toll" szagtól, a pehely kezelésének köszönhetően pedig szinte antiallergén a takaró, így mindenki élvezheti a HEFEL pehelypaplanok előnyeit. A huzatok anyaga bőrbarát - Aloe Verával kezelt, E-vitamint tartalmaz és antibakteriális - hatású.

NOMITE pehelypaplan tanúsítványMinden HEFEL pehelypaplan tanúsított és megfelel a NOMITE jelölés előírásainak, ezáltal garantált, hogy a házi poratka allergiában szenvedők is élvezhetik egyedülálló előnyeit. Ezek a tiszta, új pehely ágyneműk ideálisak neked, viszont kedvezőtlenek a poratkáknak.

RDS pehely és toll tanúsítványKínálatunkban az összes pehelypaplan RDS® tanúsítvánnyal is rendelkezik, azaz megfelelnek a "Felelős Pehely Sztandard" előírásoknak. Így biztos, hogy minden egyes pehely és toll olyan libától származik, amely a fajtájának megfelelő, egészséges körülmények között él. A pehely nyomonkövethető a farmtól a kész termékig. Az állatok jóléte prioritás.

made by Hefel in Austria

A világ legjobb ágynemű anyagai a HEFEL szövödéjében készülnek. Az alapanyagok egyedülálló, exkluzív forrásokból származnak, és az összes ágynemű gyártási folyamata egy tető alatt zajlik, méghozzá környezettudatos szemléletmóddal. A "Made in Austria" pecsét tehát a minőség garanciája. Első osztályú ágyneműk, az osztrák alpokból.

Rendezés:
Könnyű átmeneti pehelypaplan a hagyomány szerelmeseinek. Első osztályú, új, fehér libapehellyel töltve, finom, pamut-batiszt huzatban. Ez az ágynemű tökéletesen megfelel allergiások számára is. Huzata Aloe Veraval kezelt, így gyengéd a bőrhöz, kezelése pedig rendkívül könnyű, mosható és gépben szárítható is, higiénikus ágynemű 140x220 cm méretben.
124.900 Ft
Ultra-könnyű egész éves pehelypaplan a luxus szerelmeseinek. Mazúri, első osztályú, új, fehér libapehellyel töltve, finom, pamut-batiszt huzatban. Tökéletesen megfelel allergiások számára is. Huzata Anti-Aging formulával kezelt, kezelése pedg rendkívül könnyű, mosható és szárítható, higiénikus ágynemű.
149.900 Ft
Árukereső.hu